Eseese talosaga mo faʻamaufaʻailoga masini eseese

O fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia e mafai ona fo'ia fa'afitauli eseese o fa'amaufa'ailoga.O nai mea ia e fa'amamafaina ai le fa'aogaina o fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia ma fa'aalia ai pe aisea e talafeagai ai i le vaega o alamanuia i aso nei.

1. Lipine Pa'u Fa'amamago
O ni fa'afitauli se lua e o'o mai pe a fa'aaogaina pauta mamago.O le mafuaaga autu o le afai e te faʻaogaina se masini faʻamaufaʻailoga e manaʻomia ai se lubricant susu, e mafai ona iʻu ai i le paʻu o le paʻu i tafatafa o le faʻamaufaʻailoga.O lenei pupuni e mafai ona afaina ai le faiga o faamauga.O le vaifofo o le fufulu ese lea o le pauta i le nitrogen po'o le ea oomi.O le auala lea, o le a le o'o mai le pauta, ma e le tatau ona avea ma fa'afitauli.
Pe e te filifili e faʻaaoga le nitrogen poʻo le ea faʻapipiʻi, ia mautinoa e mama ma faʻalagolago le tafe o le ea.Afai e faʻaitiitia le mamafa, ona mafai lea ona faʻafesoʻotaʻi le paʻu ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, lea e faʻaumatia ai le faʻamoemoe o le tafe o le ea.

O se alualu i luma fou i le gaosiga o loʻo aofia i le Ianuari 2019 lomiga o Pumps & Systems e fausia ai mea faʻapipiʻi graphite e faʻaaogaina ai se vailaʻau faʻafefe e faʻaliliuina ai vaega faʻaalia o se electrographite i silicone carbide.O luga o le siliconized e sili atu le abrasion resistant nai lo luga ole u'amea, ma o lenei faiga e mafai ai ona faia le meafaitino i faʻalavelave lavelave talu ai e le suia e le vailaʻau le tele.
Fautuaga Fa'apipi'i
Ina ia fa'aitiitia le pefu, fa'aaoga se alatoto lafoa'i ma se ufi malu-pefu e fa'amau ai le tapuni fa'amau
Fa'aaoga mama moli i luga o le fa'apipi'i ma fa'atumauina se vaega itiiti o le mamafa o le ea i le taimi o le fa'afefiloiina ina ia taofia ai mea iti mai le ulufale atu i le pusa fa'atumu.O lenei mea o le a puipuia ai foi le au mai le ofuina.

2. Mama Fa'afefeteina mo Fa'amaufa'ailoga Rotary High-Omi
O mama lagolago e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma faʻamaufaʻailoga muamua poʻo mama O e fesoasoani i mama O e tetee atu i aʻafiaga o le faʻaosoina.O se mama faaleoleo e lelei tele mo le fa'aogaina i faiga fa'aviliga maualuga, po'o i tulaga pe a iai ni va fa'aoso tetele.
Ona o le maualuga o le mamafa i totonu o le masini, o loʻo i ai le lamatiaga o le faʻaogaina o le au poʻo le maualuga o le mamafa e mafua ai ona faʻaleagaina vaega.Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o se mama faʻafefeteina i totonu o le maualuga o le mamafa o le faʻaogaina o se fofo sili ona lelei aua e mulimulitaʻia le gaioiga o le pito i tua, ma o vaega e le faʻaleagaina aʻo faʻaaogaina.
Fautuaga Fa'apipi'i
O se tasi o luʻitau muamua e fesoʻotaʻi ma faʻamaufaʻailoga faʻainisinia i totonu o nei faiga faʻamalosi maualuga o le ausia lea o le laʻititi laʻititi e mafai ona faʻamalo ai le avanoa e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le extrusion.O le tele o le va o le extrusion, o le sili atu foi lea o le leaga o le faʻamaufaʻailoga e mafai ona oʻo i le taimi.
O le isi mea e mana'omia o le aloese lea mai le fa'afeso'ota'i u'amea-i-u'amea i le avanoa e fa'aosoina ai e mafua mai i le fa'asese.O ia fa'afeso'ota'iga e mafai ona fa'atupu ai le tele o fete'ena'iga mai le vevela e i'u ai ina fa'avaivaia le fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia ma fa'aitiitia ai le tete'e i le fa'aosoina.

3. Fa'amaufa'ailoga Fa'alua i luga ole Latex
I tala fa'asolopito, o le vaega pito sili ona fa'afitauli o se fa'amaufa'ailoga latex masini e fa'amausali pe a fa'aalia i le vevela po'o le fete'ena'iga.Pe a faʻaalia se faʻamaufaʻailoga latex i le vevela, e alu ese le vai mai isi vaega, ma faʻamago ai.A o'o le latex fa'amaufa'ailoga i totonu o le va i le va o foliga fa'amaufa'ailoga masini, e fa'aalia i fete'ena'iga ma sele.O lenei mea e taʻitaʻia ai le coagulation, lea e afaina ai le faʻamaufaʻailoga.
O se fa'aoga faigofie o le fa'aogaina lea o se fa'amaufa'ailoga masini fa'a-lua fa'amalosi ona o se vai pa puipui e fausia i totonu.Ae ui i lea, o loʻo i ai le avanoa e mafai ai e le latex ona ulu i faʻamaufaʻailoga ona o faʻalavelave faʻalavelave.O se auala mautinoa-afi e foia ai lenei faafitauli o le faʻaaogaina lea o se faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi lua faʻatasi ma le throttle e pulea ai le itu o le faʻafefe.
Fautuaga Fa'apipi'i
Ia mautinoa ua fetaui lelei lau pamu.Ua uma le 'a'ai, fe'ese'esea'i a'o faigata le amataga, po'o fa'aletonu paipa e mafai ona lafoa'i ese lou fa'aoga ma o le a fa'aoso ai le mamafa i le fa'amaufa'ailoga.
Faitau i taimi uma faʻamaumauga o loʻo faʻatasi ma au faʻamaufaʻailoga masini e faʻamautinoa e te faʻapipiʻi saʻo i le taimi muamua;a leai, e mafai ona faigofie ona tupu le coagulation ma faʻaleagaina lau gaioiga.E sili atu le faigofie nai lo le faʻamoemoe o nisi tagata e faia ni mea sese laiti e ono faʻalavelave i le aoga o le faʻamaufaʻailoga ma mafua ai ni taunuuga e leʻi mafaufauina.
O le puleaina o le ata vai e o'o mai i le fa'afeso'ota'i ma foliga fa'amaufa'ailoga e fa'alautele ai le ola o le fa'amaufa'ailoga fa'ainisinia, ma fa'amaufa'ailoga fa'alua fa'amaufa'ailoga e maua ai lena fa'atonuga.
Fa'apipi'i i taimi uma lau fa'amaufa'ailoga fa'alua fa'atasi ma se fa'atonuga o le si'osi'omaga po'o se faiga lagolago e fa'ailoa ai le pa puipui vai i le va o fa'amaufa'ailoga e lua.O le vai e masani lava ona sau mai se tane e fa'aulu ai fa'amaufa'ailoga e ala i se fuafuaga paipa.Fa'aaoga mita maualuga ma mamafa i luga o le tane mo le fa'agaioiga saogalemu ma le taofiofia lelei.

4. Fa'ailoga E-Axle Fa'apitoa mo Ta'avale Fa'aeletise
O le e-axle i luga o se taavale eletise e faʻatinoina galuega tuʻufaʻatasia o le afi ma le faʻasalalauga.O se tasi o lu'itau i le fa'amauina o lenei faiga o le fa'auluina lea o ta'avale eletise e o'o atu i le valu taimi e sili atu ai le saoasaoa nai lo le i luga o ta'avale kesi, ma o le saoasaoa e ono fa'atupula'ia atili pe a fa'agasolo atu ta'avale eletise.
O fa'amaufa'ailoga masani o lo'o fa'aogaina mo e-axles e iai tapula'a ta'amilosaga e tusa ma le 100 futu i le sekone.O lena fa'ata'ita'iga o lona uiga o ta'avale eletise e mafai ona feoa'i mamao i luga o tau e tasi.Ae ui i lea, o se faʻamaufaʻailoga fou na faia mai le polytetrafluoroethylene (PTFE) na faʻatautaia ma le manuia se suʻega 500-itula faʻavavevave faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga na faʻataʻitaʻiina tulaga moni o le taʻavale a le lalolagi ma ausia le saoasaoa faʻasolosolo o le 130 futu i le sekone.O faʻamaufaʻailoga na tuʻuina atu i le 5,000 itula o suʻega tumau, foʻi.
O se su'esu'ega toto'a o fa'amaufa'ailoga ina ua mae'a su'esu'ega na fa'aalia ai e leai se gase po'o fa'alava i luga o le au po'o laugutu fa'amau.E le gata i lea, o le ofuina i luga o le taʻavale e tau le iloa.

Fautuaga Fa'apipi'i
O faʻamaufaʻailoga o loʻo taʻua iinei o loʻo i ai pea i le vaega o suʻega ma e leʻo sauni mo le faʻasalalau lautele.Ae ui i lea, o le fesoʻotaʻiga tuusaʻo o le afi ma le gearbox o loʻo tuʻuina atu ai luitau e fesoʻotaʻi ma faʻamaufaʻailoga masini mo taʻavale eletise uma.
Aemaise lava, o le afi e tatau ona tumau mago a'o tumau pea le u'u le atigipusa.O tulaga na e taua tele ai le sailia o se fa'amaufa'ailoga fa'alagolago.E le gata i lea, e tatau i tagata faʻapipiʻi ona faʻamoemoe e filifili se faʻamaufaʻailoga e mafai ai e le e-axle ona faimalaga i suiga e sili atu i le 130 suiga i le minute - le mea e sili ona fiafia i ai pisinisi - aʻo faʻaitiitia le feteʻenaʻiga.
Faamaufa'ailoga Fa'ainisinia: Taua mo Fa'agaio'iga Fa'aauau
O le vaaiga lautele iinei o loʻo faʻaalia ai o le pikiina o le faʻamaufaʻailoga faʻainisinia saʻo mo le faʻamoemoe e aʻafia tonu ai taunuuga.E le gata i lea, o le masani i faiga sili mo le faʻapipiʻiina e fesoasoani i tagata e aloese mai faʻalavelave.


Taimi meli: Iuni-30-2022